200x200

اللهم صل على سيدنا محمد وعلى ال سيدنا محمد

Terbaik... Cantik, sangat cantik.

Thursday, March 24, 2011

Bismillahi walhamdulillah.

MasyaAllah, cantik, sangat cantik aturan Allah.
Tahniah buat yang berjaya dalam SPM. Juga khasnya saya dedikasi kepada sahabat saya, Fatimah Amirah atas kejayaan adiknya, yang sangat cemerlang. Patutla Fatimah gembira semacam. Adiknya berjaya mendapat anugerah terbaik negeri johor, kategori cemerlang tertinggi.

Maaf Fatimah, i'm not exaggerating, tapi teruja. sangat teruja dan terharu. Membakar semangat. Just sharing the motivational spirit.
Sampai bilik, saya google nama adik dia.
Pup! Dapat satu berita.



"intansuruLlah yansurkum wayusabbit aqdaamakum"

Allah Ya Hakim. Allah Ya Malik. Dia tidak menjadikan sesuatu tanpa hikmah-Nya.
Buat Ahmad, semoga menjadi pejuang agama yang berguna suatu hari kelak.

Buat diri, tiada yang mustahil.
-Muhasabah dan berubah-
Berdisiplinlah!



nurulh,
naik semangat nak cari modal.


2 thoughts from optimists:

  1. 'Eid Benyusof said...:

    Allahuakbar..
    br je ptg td clasmate cerita perihal junior kat sekolah lame dia jd best student spm 2010.. dpt strek a+.. junior dia tu anak yatim piatu dan 1st tyme dlm sejarah skolah tu, student yg xduk hostel tp jd ketua pelajar.. masyaAllah.. xkusangka sama sekali junior tu adik kepada fatimah.. sememangnya Allah itu ar-Rahman dan ar-Rahim..

  1. DaruL said...:

    ye ke.. maahad muar ek? semalam adik die kua tv... smg kisah2 macam ni dapat bangkitkan semangat2 kite, amin!

Post a Comment